ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ – ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


Ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές, οι οποίοι θα εξεταστούν στην εξεταστική Ιουνίου – Ιουλίου 2020 μέσω Skype for Business θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή  το Skype for Business ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπολογιστικού Κέντρου του Δ.Π.Θ. itc.duth.gr (Ενότητα ”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”, Υποενότητα ‘Τηλεκπαίδευση”, κεφάλαιο ”Skype for Business”, Υποκεφάλαια ”Εγκατάσταση της εφαρμογής Skype for Business” και ”Συμμετοχή φοιτητών σε προφορική αξιολόγηση με την υπηρεσία Skype for Business”), ώστε να μπορούν συνδεθούν στην εξέταση μέσω του ιδρυματικού τους λογαριασμού, όπως επιβάλλεται.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου παρακαλούνται, το αργότερο μέχρι τις 5.6.2020, να εγγραφούν αποκλειστικά με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό στο e-Class των μαθημάτων, στα οποία πρόκειται να εξεταστούν.

Τονίζεται ότι στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2020, είτε μέσω skype for business είτε μέσω e-Class, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν μόνον όσοι φοιτητές συνδεθούν (στο skype for business) και εγγραφούν (στο e-Class) με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό.

Όσοι έχουν χάσει ή ξεχάσει τους ιδρυματικούς τους λογαριασμούς καλούνται να υποβάλουν το γρηγορότερο δυνατόν αίτημα για επανέκδοση κωδικών στην ιστοσελίδα http://helpdesk.duth.gr/ στην κατηγορία eMail του Υπολογιστικού Κέντρου, ώστε να τους λάβουν εκ νέου.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Σχετικές οι παρακάτω ανακοινώσεις μελών ΔΕΠ στην ιστοσελίδα:

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΕΦ102, ΕΕΑΕΦ145 ΚΑΙ ΥΑΕΦ144

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΥΒΦ271 ΚΑΙ ΕΕΒΦ289

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΦ121 (Μαμ-Ω), ΛΦ122 (Α-Μαλ), ΥΛΦ171 ΚΑΙ ΕΕΛΦ190

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΦ122 [Μαμ-Ω], ΛΦ124, ΛΦ121 [Α-Μαλ] ΚΑΙ ΥΛΦ173

Εξέταση μαθημάτων ΛΦ123 (επί πτυχίω) και ΥΛΦ186

e-συναντήσεις για επι πτυχίω φοιτητές σχετικά με τις εξετάσεις των μαθημάτων ΥΛΦ173 και ΛΦ121 [Α-Μαλ]

Δήλωση για την εξέταση του μαθήματος ΕΕΛΦ190 κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2020