ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2020-2021 (ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ)


Παρακαλούνται οι νέοι φοιτητές εγγραφής 2020 (πρωτοετείς) να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες, προκειμένου να εγγραφούν εγκαίρως στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις αλλά και κάποιες από τις παραδόσεις των μαθημάτων τους.

Αμέσως μετά την απόκτηση πανεπιστημιακού e-mail και κωδικού πρόσβασης, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://eclass.duth.gr/, για να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Αφού εγγραφούν ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, θα πρέπει να αναζητήσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που απευθύνονται σε αυτούς και να εγγραφούν σε αυτά. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα, πατώντας επάνω στον σύνδεσμο του κάθε μαθήματός τους, να μπορούν να περιηγηθούν στα «Ενεργά εργαλεία» του μαθήματος, ιδίως στα «Έγγραφα», τις «Ανακοινώσεις» και τις «Πληροφορίες». Μέσω αυτών των εργαλείων θα ενημερώνονται, σύμφωνα με την καθοδήγηση του εκάστοτε διδάσκοντα,  για το διάγραμμα της ύλης και των παραδόσεων του μαθήματος, τους μαθησιακούς στόχους του, τα προτεινόμενα συγγράμματα, τη μέθοδο αξιολόγησης/βαθμολόγησης και τον σύνδεσμο για τη σύνδεσή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Skype for Business, μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται αρκετά από τα  εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα.

Πληροφορίες για τη σύνδεσή τους στο Skype for Business θα βρουν στην ιστοσελίδα https://itc.duth.gr/skype-for-business/.

Η Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγήτρια κ. Μαρία Τζιάτζη, και ο Επ. Καθηγητής του Τμήματος κ. Ιωάννης Ντεληγιάννης θα πραγματοποιήσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα διεξοδική διαδικτυακή ενημέρωση ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές. Η ακριβής ημέρα και ώρα, καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής της ενημέρωσης αυτής θα κοινοποιηθούν με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.