Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3η ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Αφιέρωμα στο 1821: Μαρτυρίες αυτοβιογραφικών κειμένων»

16/05/2021 @ 11:00 πμ

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και ο Παρατηρητής της Θράκης διοργανώνουν από την Άνοιξη του 2021 μέχρι και το Καλοκαίρι του 2022 σειρά ωριαίων ραδιοφωνικών εκπομπών και podcasts στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm, με τίτλο «Αφιέρωμα στο 1821: Μαρτυρίες αυτοβιογραφικών κειμένων».

Οι εκπομπές απευθύνονται στο ευρύ κοινό, δημιουργούνται από ομάδα φιλολόγων και θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά δείγματα της νεοελληνικής γραμματείας. Επιχειρούν να φωτίσουν μια μακρά περίοδο της ιστορικής διαδρομής του νεότερου ελληνισμού, με την εστίαση του φακού να πέφτει, πριν απ’ όλα, στα βιώματα.

Σας ενημερώνουμε πως η 3η αφιερωματική εκπομπή για το 1821, η οποία είναι αφιερωμένη σε δύο επιστολικά σώματα, την Αλληλογραφία του Ευγένιου Γιαννούλη και εκείνη του Αναστάσιου Γόρδιου, και θα επιχειρήσει να αναδείξει την άμεση ανάγκη για εκπαίδευση κατά τον 17ο-18ο αιώνα, θα μεταδοθεί στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm την προσεχή Κυριακή 16 Μαΐου στις 11 το πρωί.

Η εκπομπή, εκτός της ζωντανής μετάδοσής της στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm, θα διατηρηθεί και σε ηλεκτρονική μορφή και θα είναι διαθέσιμη τόσο από την ιστοσελίδα του Τμήματός μας (www.helit.duth.gr) όσο και από την αντίστοιχη του Παρατηρητή της Θράκης (www.paratiritis-news.gr).

Συνάπτεται το επικοινωνιακό υλικό της 3ης αφιερωματικής εκπομπής.

3η αφιερωματική εκπομπή_ΑΦΙΣΑ

3η αφιερωματική εκπομπή_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/05/2021
Ώρα:
11:00 πμ
Κατηγορία Εκδήλωση: