Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6η ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Αφιέρωμα στο 1821: Μαρτυρίες αυτοβιογραφικών κειμένων»

27/06/2021 @ 11:00 πμ

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και ο Παρατηρητής της Θράκης διοργανώνουν από την Άνοιξη του 2021 μέχρι και το Καλοκαίρι του 2022 σειρά ωριαίων ραδιοφωνικών εκπομπών και podcasts στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm, με τίτλο «Αφιέρωμα στο 1821: Μαρτυρίες αυτοβιογραφικών κειμένων».

Οι εκπομπές απευθύνονται στο ευρύ κοινό, δημιουργούνται από ομάδα φιλολόγων και θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά δείγματα της νεοελληνικής γραμματείας. Επιχειρούν να φωτίσουν μια μακρά περίοδο της ιστορικής διαδρομής του νεότερου ελληνισμού, με την εστίαση του φακού να πέφτει, πριν απ’ όλα, στα βιώματα.

Σας ενημερώνουμε πως η 6η αφιερωματική εκπομπή για το 1821, η οποία είναι αφιερωμένη στη στοιχειώδη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας και θα αντλήσει μαρτυρίες από κείμενα της εποχής, θα μεταδοθεί στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου στις 11 το πρωί.

Συνάπτεται το επικοινωνιακό υλικό της 5ης αφιερωματικής εκπομπής : ΑΦΙΣΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η εκπομπή, εκτός της ζωντανής μετάδοσής της στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm, θα διατηρηθεί και σε ηλεκτρονική μορφή και θα είναι διαθέσιμη τόσο από την ιστοσελίδα του Τμήματός μας (www.helit.duth.gr) όσο και από την αντίστοιχη του Παρατηρητή της Θράκης (www.paratiritis-news.gr).

Εκ μέρους της Προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας,
Καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζιάτζη

Γραμματεία Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/06/2021
Ώρα:
11:00 πμ
Κατηγορία Εκδήλωση: