18/4/2024 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ


Αγαπητοί φοιτητές,

Θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ξεχωριστό για κάθε μάθημα στο οποίο έχετε εγγραφεί για το τρέχον εξάμηνο, με το οποίο θα ειδοποιείσθε για την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης του διδακτικού έργου.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αξιολόγηση όλων των προπτυχιακών μαθημάτων στα οποία έχετε εγγραφεί για το τρέχον εξάμηνο από 8/4/2024 μέχρι 30/4/2024

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αξιολόγηση όλων των μεταπτυχιακών μαθημάτων στα οποία έχετε εγγραφεί για το τρέχον εξάμηνο από 15/4/2024 μέχρι 10/5/2024.

Στο κάθε email σάς κοινοποιείται ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα της ΜΟΔΙΠ, στην οποία πρέπει να συνδεθείτε, καθώς και ένα “κλειδί” (token, ξεχωριστό για το κάθε μάθημα) που πρέπει να το εισαγάγετε, προκειμένου να σας δοθεί η άδεια να καταθέσετε την αξιολόγησή σας. Μπαίνετε σε κάθε email και κάνετε την διαδικασία ξεχωριστά για κάθε μαθημα.

Παρακαλούμε να το θεωρήσετε και ως δικαίωμα αλλά και ως υποχρέωσή σας να αξιολογήσετε το διδακτικό έργο. Οι αξιολογήσεις σας, εκτός του ότι παρέχουν “ανατροφοδότηση” στους διδάσκοντες (είτε ως επιβεβαίωση είτε ως έναυσμα για να βελτιώσουν την διδασκαλία), αποτελούν χρήσιμο εργαλείο και για κάθε μελλοντική πιστοποίηση του Τμήματος και του Δ.Π.Θ. γενικά. Γι’ αυτό σας προτρέπουμε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα (ή αλλιώς: να εκπληρώσετε αυτή την υποχρέωσή σας), μέσα στην παραπάνω προθεσμία, ευσυνείδητα, χωρίς εμπάθεια, αλλά και χωρίς φόβο (οι αξιολογήσεις είναι ανώνυμες).