ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Π.Μ.Σ. «ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Η τελετή απονομής Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κείμενα και Πολιτισμός» του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι έως και την 29η Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 1:00 μ.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στην Κομοτηνή.

Όσοι από τους παραπάνω μεταπτυχιακούς φοιτητές αδυνατούν να λάβουν μέρος στην τελετή παρακαλούνται να ενημερώσουν τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών texts-culture@helit.duth.gr μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη
  • Φοιτητική Εστία

Προσέλευση σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Απαγορεύεται η καταγραφή, από οποιονδήποτε συμμετέχοντα και με οποιονδήποτε τρόπο, της τελετής, καθώς και η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους ή η μετάδοση ή η διανομή με οποιονδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της διαδικασίας. Μια τέτοια περαιτέρω επεξεργασία συνιστά υπέρβαση του πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων του Δ.Π.Θ., καθόσον παραβιάζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον Ν. 4624/2019 και συνεπάγεται την ευθύνη αυτού/αυτής που τη διενεργεί.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δικαιώματά σας και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα του Δ.Π.Θ.

http://duth.gr/Πανεπιστήμιο/Προστασια-Δεδομένων-Προσωπικού-Χαρακτήρα-GDPR