Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: “Latin Language and Literature: (Old) Limits and (New) Perspectives. An International Conference in Honour of Professor Emeritus Robert Maltby on the Occasion of his Receipt of an Honorary Doctorate at Democritus University of Thrace”

06/11/2019 - 07/11/2019

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με την ευκαιρία της αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Λατινικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Leeds Robert Maltby σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο υπό τον τίτλο:

“Latin Language and Literature: (Old) Limits and (New) Perspectives.

An International Conference in Honour of Professor Emeritus Robert Maltby on the Occasion of his Receipt of an Honorary Doctorate at Democritus University of Thrace»

«Λατινική Γλώσσα και Λογοτεχνία: (Παλιά) Όρια και (Νέες) Προοπτικές.

Διεθνές Συνέδριο προς τιμήν του Ομότιμου Καθηγητή Robert Maltby με την ευκαιρία της Αναγόρευσής του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης»

Το Συνέδριο, στο οποίο θα συμμετάσχουν πανεπιστημιακοί και ερευνητές από την Ευρώπη (Αγγλία, Αυστρία, Ιταλία, Κύπρο) και την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2019 στην Κομοτηνή (Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Βασ. Γεωργίου 2).

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και ανοιχτή στα μέλη της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και στο κοινό της πόλης.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Χαρίλαος Μιχαλόπουλος, Επίκ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας, Τ.Ε.Φ. Δ.Π.Θ.

Άννα Μαστρογιάννη, Επίκ. Καθηγήτρια Λατινικής Φιλολογίας, Τ.Ε.Φ. Δ.Π.Θ.

Ιωάννης Ντεληγιάννης, Επίκ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας, Τ.Ε.Φ. Δ.Π.Θ.

Αρτεμισία Αρχοντογεώργη, Υπ. Διδ. Λατινικής Φιλολογίας, Τ.Ε.Φ. Δ.Π.Θ.

Επισυνάπτονται η αφίσα, η πρόσκληση και το πρόγραμμα του Συνεδρίου, καθώς και το πρόγραμμα συναυλίας ανατολίτικης μουσικής που θα λάβει χώρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
06/11/2019
Τέλος:
07/11/2019