Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αναγόρευση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.

2 Μαρτίου @ 7:30 μμ - 9:00 μμ

____________________________________________________________________

Πατήστε ΕΔΩ για τη LAUDATIO που εκφωνήθηκε στις 2 Μαρτίου 2022 από την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δ.Π.Θ. Ζωή Γαβριηλίδου Καθηγήτρια Γλωσσολογίας.

____________________________________________________________________

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, η τελετή αναγόρευσης του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματός μας.

Νωρίτερα την ίδια μέρα θα προηγηθεί στο κτήριο Διοίκησης του Δ.Π.Θ., σε κλειστό κύκλο, η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που αφορά, μεταξύ άλλων, στη συγγραφή προγραμμάτων σπουδών για τη διδασκαλία της Ελληνικής ως Γλώσσας Πολιτισμικής Κληρονομιάς στα σχολεία της ομογένειας στην Αμερική, υπό την επίβλεψη της συναδέλφου Καθηγήτριας κ. Ζωής Γαβριηλίδου, Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας.

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της τελετής.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Μαρτίου
Ώρα:
7:30 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,